Welkom op de nieuwe wijkwebsite WWW.NIJMEGENNOORDONLINE.NL


Welkom op de nieuwe wijkwebsite WWW.NIJMEGENNOORDONLINE.NL

Onze wijk heeft met ingang van vandaag een nieuwe website!

Deze site komt in plaats van www.benerweer.nl, maar het wijkblad BenErWeer blijft gewoon bestaan.

De nieuwe site is opgezet vanuit de behoefte aan verbinding en communicatie in de wijk op een centrale plek. Aangezien die plek er fysiek niet is, kan een digitaal kanaal daar heel goed bij helpen. Het dorpsplein, maar dan online!

Op dit moment zijn er nog beperkte functionaliteiten. Zie je graag functionaliteiten toegevoegd? Laat het ons weten of werk er aan mee. We willen de site graag verder uitbreiden, maar wel met dingen waar de wijk op zit te wachten. Ben jij graag een spin in het web en wil je met ons meewerken aan een goedwerkend communicatiemiddel voor de wijk waar veel mensen, verenigingen, ondernemers, etc plezier van zullen hebben. Dan zoeken we jou! Je kunt hier  reageren om je aan te melden of terecht voor meer info.

Heb je een nieuwsbericht voor de site, een leuk artikel over de wijk, of iets voor op de agenda: stuur het naar info@nijmegennoordonline.nl

Laat ook graag anderen in je buurt het bestaan van de nieuwe site weten, zodat we elkaar massaal kunnen vinden op een online plek die wellicht in de toekomst ook een fysieke basis krijgt.

Peter van Disseldorp en Odilia Kortsmit

 

X
%d bloggers liken dit: