“Once upon a time…”


“Once upon a time…”

Op zaterdag 20 mei nemen muziekvereniging Con Amore en haar opleidingsorkest Wit Lof je mee in de betoverende magische wereld van de sprookjes en filmmuziek.

Voor dit unieke samenwerkingsproject zijn beide orkesten de tijdelijk samengevoegd. Onder leiding van dirigenten Jos Jansen en Pier Borkent geven zij een fantasievol muzikaal optreden, waarin onder andere Sneeuwwitje, Repelsteeltje en Kuifje voorbij komen. En iedereen kent natuurlijk de tunes van de fakir en de waterlelies uit de Efteling!

De prachtige soundtracks van films als de Lion King, Dances with Wolves en Mission Impossible brengen je terug in de ontroerende en spannende verhalen die velen van ons (her)kennen. Onder andere voor de bekende solo uit Schindler’s List zal een violiste  het concert opluisteren.

Tijdens het concert worden 4 jubilarissen gehuldigd: de broers Coen en Jan Janssen (beide 50 jaar lid!); Luuk Mulders (25 jaar) en Petra Veldman (12,5 jaar).

Wij heten u graag van harte welkom op dit sfeervolle concert!

Na afloop is er een dansfeest in de Schakel.

Zaterdag 20 mei, De Schakel Oosterhout, 20.00 uur. Kaartjes à € 12.50 (incl. consumpties) zijn verkrijgbaar bij Accountantskantoor Janssen CS, in Dorpshuis De Schakel, via onze website www.conamore-oosterhout.nl en natuurlijk bij onze leden zelf!

X
%d bloggers liken dit: