Voorjaars en zomerbeurs 24 maart in Oosterhout op basisschool Sam-Sam


Voorjaars en zomerbeurs 24 maart in Oosterhout op basisschool Sam-Sam

Voorjaarskriebels bij Voorjaars en zomerkledingbeurs in Oosterhout Op zaterdag 24 maart wordt er van 10.00 tot 12.00 uur in het “TUSSENDOORTJE” van Basisschool Sam Sam aan de Honsvoet 4 te Oosterhout weer een voorjaars-/zomerkleding en buitenspeelgoedbeurs gehouden. We verkopen deze dag voorjaars-/zomerkleding van maat 80 t/m 182, verkleedkleding, regen- en sportkleding. Ook kan er buitenspeelgoed ingebracht worden, denk dan aan fietsen, skelters, glijbanen, skates en buitenspellen. De toegang is gratis. Alle kleding hangt op kledinghangers op maat, en aan rekken. Het zoeken naar kleding gaat hierdoor erg makkelijk en eenvoudig!

Het vaste team van vrijwilligers kijkt alweer uit naar alle mooie artikelen die weer ingebracht kunnen worden en hoopt weer op tevreden verkopers en kopers. En uiteindelijk op een mooie opbrengst voor school. De inbreng geschied door middel van inbrengnummers, meer informatie hierover en aanvragen kan via kledingbeurs-samsam@live.nl

Wil je vrijwilliger worden kan je via dit mailadres kledingbeurs-samsam@live.nl jezelf aanmelden. Er wordt dan contact met je opgenomen. We zijn ook te volgen op facebook Kledingbeurs Sam-Sam. Jullie komen zaterdag 24 maart toch ook?

X
%d bloggers liken dit: