Gemeenteraadsverkiezingen 2018


Gemeenteraadsverkiezingen 2018

De gemeenteraadsverkiezingen komen dichterbij. U kunt uzelf informeren via het overzicht van de BEN er weer, de stemwijzer, de stemkijker en het lijsttrekkersdebat. 

Het BEN er Weer Gemeenteraadsverkiezingen 2018 overzicht

Vergelijking verkiezingsprogramma’s Van 10 partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in nijmegen op 21 maart 2018

de partijen worden vergeleken op hun standpunten op het gebied van:

A. Wonen/bouwen 

B. Leefbaarheid wijken

C. Verkeer en milieu

D. Cultuur/onderwijs/sport

Het overzicht Stemkijker is live

Naast de stemwijzer is nu ook de stemkijker live! De lijsttrekkers leggen in korte video’s uit waar ze voor staan en hoe ze aankijken tegen de verkiezingsthema’s. Je ziet welke mensen schuilgaan achter de partijen. Ga naar nijmegen.stemkijker.nl en bepaal je uiteindelijke stemkeuze voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Lijstrekkersdebat Gelderlander in stadhuis

Donderdag 15 maart om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) organiseert De Gelderlander een lijsttrekkersdebat in het stadhuis. Het debat is openbaar en de toegang is gratis. Kom dus langs in het stadhuis en kijk en luister mee naar de standpunten van de politieke partijen.

Verkiezingsavond stadhuis: u bent van harte welkom

Woensdagavond 21 maart belooft een spannende avond te worden. Want, welke politieke partijen gaan de komende 4 jaar de stad besturen? De gemeente organiseert op 21 maart vanaf 22.00 uur de verkiezingsavond in het stadhuis. Tijdens deze avond is er een  landelijke live uitzending van de uitslagen. Aan het eind van de avond maakt de burgemeester de voorlopige einduitslag op partijniveau  voor Nijmegen bekend. U bent van harte welkom deze avond bij te wonen.

Bekijk het verkiezingsfilmpje (Youtube).

X
%d bloggers liken dit: