Moedercafé Nijmegen draagt over aan SAAM!


Moedercafé Nijmegen draagt over aan SAAM!

Vrijdag 8 december is een speciale dag voor Moedercafé Nijmegen en SAAM. Dan dragen Heidi en Monique, huidige initiatiefnemers van Moedercafé Nijmegen de activiteiten over aan Jiske en JoAnn van SAAM.

Moedercafé bestaat ruim 5 jaar en is de plek waar aanstaande en jonge ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar maandelijks ruimte hebben om elkaar te ontmoeten en te kletsen. Over de kindjes, opvoeding en gewoon, dagelijkse zaken. SAAM is een initiatief wat sinds een half jaar op wisselende locaties in Nijmegen ruimte biedt voor jonge ouders met hun kindjes om te ontmoeten en spelen. Er worden met regelmaat ook leuke activiteiten georganiseerd in samenwerking met andere aanbieders.

Na vijf jaar met plezier Moedercafé georganiseerd te hebben is het voor Monique en Heidi tijd om het stokje door te geven. JoAnn, zelf woonachtig in de wijk in Nijmegen Noord en moeder van een peuter en een kleuter, is al eens bij het Moedercafé geweest om mee te draaien. Op vrijdag 8 december wordt het jaar voor Moedercafé afgesloten en nemen we afscheid van Monique en Heidi. Vanaf dat moment zal SAAM de activiteiten overnemen.

Zin om mee te vieren? Of kom je afscheid nemen van Heidi en Monique en kennis maken met andere ouders èn JoAnn en Jiske? Dan ben je welkom: vrijdag 8 december in De Klif aan de Pijlpuntstraat in Nijmegen. Vanaf 10:00 uur zitten we voor je klaar, tot 11:30 uur. Koffie en thee is voor eigen consumptie, gezelligheid en speelgoed is aanwezig. Welkom!

Meer weten? Bezoek ons op Facebook: Hier worden ook data en activiteiten aangekondigd. Handig: ben je altijd op de hoogte van wat en waar.

facebook.com/moedercafenijmegen

www.facebook.com/saamnijmegen.nl 

X
%d bloggers liken dit: