Lokaal Compliment 2017


Lokaal Compliment 2017

Het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen

Ook dit jaar organiseert de Vrijwilligerscentrale Nijmegen weer het Lokaal Compliment, het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen! Op 14 december zijn alle vrijwilligers in Nijmegen welkom in het NEC-Goffertstadion. Met muziek, optredens, activiteiten, workshops, hapjes en drankjes belooft het weer een mooie avond te worden. 

Vrijwilligers maken het verschil voor burgerinitiatieven, sport-/zang en toneelverenigingen, stadstuinen, zorginstellingen, buurtbussen en allerlei andere organisaties… Zoveel tijd, enthousiasme en inzet worden gewaardeerd! Het is dan ook weer tijd voor een compliment: het grootste vrijwilligersfeest van Nijmegen.

De Vrijwilligerscentrale en de gemeente Nijmegen heten iedere vrijwilliger van harte welkom op deze avond. Of je nu één keer per jaar een handje helpt op de basisschool, of je wekelijks inzet voor je sportclub: dit feest is voor iedereen die vrijwillig een steentje bijdraagt aan onze mooie stad Nijmegen.

Thema ‘Talent’

Met muziek, activiteiten, hapjes en drankjes wordt het een inspirerende en gezellige avond met als thema: ‘Talent’. Ontdek of show je talent in de Talentenhoek; pik wat mee bij de Workshop-proeverij; ontsnap uit de escaperoom. Maar ook: een kijkje achter de schermen van het stadion. En natuurlijk is er lekkere muziek op de dansvloer.

Wethouder Bert Frings en het team van de  Vrijwilligerscentrale Nijmegen heten je van harte welkom op 14 december. Graag tot ziens op het Lokaal Compliment 2017!  

 

Aanmelden via www.vwc-nijmegen.nl

Donderdagavond 14 december 2017

19:30 tot 23:00 uur

Plaats: NEC Goffertstadion, Stadionplein 1, Nijmegen

Entree: Gratis

X
%d bloggers liken dit: