Voorstelling “De kwetsbaarheid van Geluk” 22 September in de Klif


Voorstelling “De kwetsbaarheid van Geluk” 22 September in de Klif

Theatergroep Bint – bekend van “Indiaan in huis” en “Off Road”- geeft een theatervoorstelling in de Klif met als thema “De kwetsbaarheid van Geluk”. Het belooft een leuke, mooie avond uit te worden met humor, maar ook met diepgang.

De voorstelling nodigt uit tot stilstaan en het stellen van vragen aan jezelf en aan anderen: Hoe ga ik eigenlijk om met stress en drukte? Hoe komt het dat ik soms niet zo lekker in mijn vel zit? Hoe gaan anderen om met de drukte van alle dag? Na de voorstelling is er gelegenheid om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

De theatervoorstelling is voor iedereen in de wijk die geïnteresseerd is in het onderwerp/ herkenning heeft met het onderwerp bij zichzelf of anderen en zin heeft in een avondje uit. Dus ook als je geen klachten ervaart, word je op een leuke manier verrijkt.

Info en kaartjes (á €5,-) kan je vinden via https://theaterdeklif.nl/portfolio/22sep17-bint-kwetsbaarheid-geluk

Deze theateravond is een onderdeel van een groter programma dat de komende maanden gaat lopen. Veel mensen in onze wijk hebben een druk leven en kampen met stress, overbelasting en/of burn-out klachten. Door middel van een divers programma willen we dit onderwerp bespreekbaar maken in de wijk en activiteiten aanbieden waardoor het gesprek en activering op een laagdrempelige manier op gang kan komen.

Er zullen in het kader van het project diverse activiteiten worden aangeboden in de wijk:

  • een tweetal theatervoorstellingen voor een breed publiek (inwoners uit de wijk, maar ook mensen die beroepsmatig met het onderwerp te maken hebben zijn welkom) 22 september en 17 november (dit is een andere voorstelling over hetzelfde thema).
  • Een activiteiten programma voor mensen die klachten ervaren en weer in beweging willen komen.
  • Een cursus over het omgaan met de klachten.

Het programma wordt de komende maanden verder ontwikkeld. Houdt de facebooksite (https://www.facebook.com/onsgezondheidserf ) van ONS Gezondheidserf en www.onsgezondheidserf.nl in de gaten voor meer nieuws.

X
%d bloggers liken dit: