Oproep gezinnen Oosterhout


Oproep gezinnen Oosterhout

Hoi gezinnen van Oosterhout,

Als eerste zal ik mijzelf kort introduceren, mijn naam is Rutger Schottert en volg de pre-master Sociale Geografie aan het Radboud. Op dit moment ben ik druk bezig met mijn onderzoek met als doel: inzicht te krijgen in de invloed van gezinnen op de wijken Oosterhout en Neerbosch-oost in Nijmegen.

Voor mijn onderzoek zou ik graag in contact komen met een aantal gezinnen uit Oosterhout om ze een paar vragen te stellen over het gezinsleven in Oosterhout. Zijn jullie een gezin dat graag wat willen vertellen over het leven in Oosterhout en een bijdrage willen leveren aan mijn onderzoek? Dan zou ik het waarderen als jullie contact met mij opnemen. Dit kan via mail (r.schottert@student.ru.nl) of door een appje te sturen naar 0652279326. Ik kijk uit naar jullie reacties.

 

Met vriendelijke groet,

Rutger Schottert

X
%d bloggers liken dit: