Oosterhout doet mee aan Zomer in Gelderland!


Oosterhout doet mee aan Zomer in Gelderland!

De kop is eraf! In een leuke uitzending van “Op weg naar Zomer in Gelderland” hebben we Oosterhout voorgesteld aan de rest van Gelderland. Ook hebben we onze eerste wervingsbijeenkomst gehad en zijn we plannen aan het maken voor de uitzending van vrijdag 24 augustus.

Wij zijn de hekke-sluiter van het seizoen. Tijdens deze dag vinden er tal van activiteiten plaats waarbij we uw hulp goed kunnen gebruiken. Samen met u mogen wij een parade verzorgen, bouwwerken maken, historische verhalen vertellen en spellen spelen. Kortom een schitterend verhaal maken van alles wat zich in en rond Oosterhout afspeelt en heeft afgespeeld.  Ook de jeugd van SamSam zal een steentje bijdragen door te helpen met knutselen. Een fantastische mogelijkheid om ons dorp op de kaart te zetten en misschien wel met de hoofdprijs er vandoor te gaan. Dit is een geldbedrag dat we kunnen winnen van maximaal € 1000,00. Het bedrag dat wij winnen gaat naar een door ons gekozen goed doel. Wij hebben gekozen om het te delen tussen de Dorpsgeluiden en Stichting Kindervakantiedorp. Van beide doelen maken veel mensen gebruik en zo heeft heel Oosterhout er profijt van.

De opdrachten worden overdag uitgevoerd door een vast kernteam van tien personen. Ons team bestaat uit Edwin van Wissen, Walter Janssen, Gé Berns, Hielke Spaan, Melvin van Wissen, Hans van Elk, Inge Janssen, Joyce van Kempen, Kim Broenland en Eline van Kempen. Dit kernteam kan niet zonder hulp van u om opdrachten voltooien. Ook voor het aanwezige publiek is het mogelijk om te helpen bij de opdrachten.

Om zo’n hoog mogelijk bedrag voor onze goede doelen te winnen hebben we veel hulp nodig. U kunt nu al helpen door te stemmen.

Wekelijks zijn  op zondag om 17.35 uur de uitzendingen van “Op weg naar Zomer in Gelderland” en worden alle deelnemende dorpen aan u voorgesteld. Door op uw favoriete dorp te stemmen vergaren wij punten die op 24 augustus meetellen voor het te winnen bedrag. Er kan gestemd gaan worden via de Omroep Gelderland app. Hoe werkt het?

Download de app van Omroep Gelderland in de playstore, dit is gratis! Iedere zondag tussen 17.00 uur en 0.00 uur kan er gestemd worden. Tik op het zonnetje bovenaan de pagina. Er staat “zomer” bij. U komt op een volgende pagina. Tik op „druk hier en kies” om je favoriete plaats te selecteren. Oosterhout natuurlijk! Vul je telefoonnummer in en tik op de oranje „stem” knop om op deze plaats te stemmen. Vraag ook uw huisgenoten te stemmen! We kunnen nog heel veel stemmen gebruiken!

Wat kunt u verder doen?

– Houd 24 augustus vrij in uw agenda, activiteiten zijn vanaf 9.00 uur tot 19.00 uur op de  parkeerplaats bij Dorpshuis de Schakel
– Volg alle activiteiten op www.facebook.com/Zomer-in-Gelderland-Oosterhout-352796815241512/
– Geef u op als u het leuk vindt om te helpen, alle hulp is welkom. Welke wijze ook!  Wij zoeken    bouwers, schilders, naaisters, tekenaars, knutselaars, bedenkers enz. Dit kan via onze facebookpagina, via  info@dewielewoalers of spreek een van onze teamleden aan!
– Trommel vrienden en familie op om te helpen of om langs te komen. Om 18.00 uur worden alle  aanwezigen geteld, ook daar krijgen we punten voor. Wij willen proberen het bezoekersrecord te halen. Het zou leuk zijn als er veel kinderen van Samsam zijn zodat zij hun knutsels ook kunnen  tonen in de uitzending.
–  Na afloop van de uitzending is er een dorpsfeest met muziek van “het gebroken hartje”.

Wij hopen samen met u Oosterhout goed op de kaart te zetten en een mooi bedrag voor onze goede doelen binnen te halen.
Zomerse groet van team Oosterhout

X
%d bloggers liken dit: