Nijmegen Noord OFFLINE


Nijmegen Noord OFFLINE

In november, december en januari loopt er een project genaamd: Nijmegen Noord OFFLINE. Er worden een aantal leuke evenementen georganiseerd om ook in de donkere maanden te kunnen genieten.

Wat dacht je van een Theatervoorstelling van Theatergroep Kracht van Beleving? Een avond met VUUR! voor mannen onder leiding van de Wildeman en nog meer!

Ons dagelijks leven vraagt veel van ons en soms lijken we in een sneltrein te zitten waar we niet meer vanaf komen. Daarom is het goed om bewust offline te gaan. Dit initiatief is tot stand gekomen door de zorgverleners van ONS Gezondheidserf in Nijmegen-Noord. Zij constateren steeds vaker dat mensen de praktijk bezoeken vanwege overbelastingsklachten zoals stress en burnout. In hun ambitie om in echt contact met de wijk te staan hebben ze gezocht naar mogelijkheden om verbindende activiteiten te organiseren die mensen met elkaar in gesprek brengen, de bewustwording vergroten en beweging geeft. Dit programma is in samenwerking tot stand gekomen met Stip, GGD Gelderland Zuid, Gemeente Nijmegen, opbouwwerk, SWT, Indigo, COiL en financieel mede mogelijk gemaakt door CZ en VGZ namens alle zorgverzekeraars.

Kijk eens op www.nijmegennoordoffline.nl of op facebook, maak je keuze en schrijf je in.

Enjoy!

X
%d bloggers liken dit: