Nationale Voorleesdagen: ‘Moppereend’ in de bieb


Nationale Voorleesdagen: ‘Moppereend’ in de bieb

Tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari t/m 1 februari kunnen peuters en kleuters extra vaak luisteren naar mooie verhalen in de bibliotheek. Op vrijdag 31 januari voeren de zusjes Irene en Hannah van theatergroep ZieZus de voorstelling ‘Mopperdemopperdemopper’ op in Bibliotheek Lent – De Ster.

De voorstelling ‘Mopperdemopperdemopper’ gaat over een mopperende eend die denkt dat niemand met haar wil spelen. Maar is dat wel zo? Kom kijken, luisteren en meedoen, vooral als je in een mopperig humeur bent. Want van zo’n vrolijke voorstelling word je vanzelf blij. Kaartjes kosten voor bibliotheekleden 3 euro, overige bezoekers betalen 4 euro. De voorstelling duurt 30 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Nationale Voorleesdagen
Voorlezen is altijd een fijn relaxmomentje tussen ouder en kind, én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari t/m 1 februari in alle bibliotheken extra aandacht voor voorlezen. Met leuke activiteiten in bibliotheken voor peuters en kleuters, geïnspireerd op het Prentenboek van het Jaar 2020: ‘Moppereend’ van Joyce Dunbar en Petr Horáček.

Gratis vingerpopje van Moppereend
Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Schrijf je je in tijdens de Nationale Voorleesdagen en ben je 6 jaar of jonger? Dan krijg je in de bibliotheek een vingerpopje van Moppereend cadeau.

Kijk voor het hele programma en kaartverkoop tijdens de Nationale Voorleesdagen op www.obgz.nl/nationalevoorleesdagen.

Write a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X