Informatieavond Hart van de Waalsprong


Informatieavond Hart van de Waalsprong

Meer weten over het Hart van de Waalsprong? Op 11 september vertellen de gemeente en de ontwikkelaar wat de plannen zijn in Hof van Holland. De avond is in het Citadelcollege, Griftdijk Noord 9A in Lent. De zaal is open om 19.15 uur.

Het plan Hart van de Waalsprong combineert winkelen, recreëren en wonen en hier komt het eerste energie-neutrale winkelcentrum van Nederland.In het centrumgebied ten zuiden van de Graaf Alardsingel realiseert de marktcombinatie AM/VanWonen ongeveer 11.500 m2 aan commerciële ruimte (winkels, horeca, dienstverlening), zo’n  450 woningen en het bijbehorende parkeren.

Het centrumgebied wordt het functionele én sociale hart van de Waalsprong. Een plek waar je niet alleen boodschappen kunt doen, maar waar het ook prettig verblijven is en waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Het plan is onder andere geselecteerd vanwege een volledig energieneutraal winkelcentrum, slimme parkeeroplossingen en de inrichting van de openbare ruimte. 

AM/VanWonen hoopt begin 2020 te kunnen starten met de bouw. In 2024 is naar verwachting het hele plan klaar. Het is de bedoeling dat er een tijdelijke supermarkt komt, totdat de eerste fase van het winkelcentrum open is.

Informatiebijeenkomst 11 september

Hier presenteren de gemeente, de ontwikkelaars en de architect het ontwerp en de invulling van het toekomstige centrumplan. Ook de planning en de fasering van de bouw komen aan bod. Na de presentatie kunt u het plan en de maquette bekijken. Medewerkers zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook vindt u informatie over de andere ontwikkelingen in Hof van Holland, Woenderskamp en Koudenhoek. 

Meer informatie over Hart van de Waalsprong is te vinden op hartvandewaalsprong.nl

X
%d bloggers liken dit: