BURENDAG bij ENGIE: 1 oktober a.s.


BURENDAG bij ENGIE: 1 oktober a.s.

Uit de nieuwsbrief van ENGIE:

 

Op de koffie bij ENGIE

Op zaterdag 1 oktober organiseert ENGIE een open ‘huis’ voor onze naaste buren (bewoners, ondernemers en bedrijven). Goede kans dat u als lezer van onze nieuwsbrief een naaste buur bent, u bent dan van harte welkom. Ook als u geen directe buur bent, maar simpelweg belangstellend en betrokken, heten we u natuurlijk van harte welkom. Na een lange tijd van relatieve ‘radiostilte’ vinden we het belangrijk om u opnieuw te ontmoeten. We horen graag wat u wilt weten en we vertellen over wat u van ENGIE kan verwachten in de realisatie van de herontwikkeling van de locatie.

 

Windturbines en sloop

Daarnaast willen we u meenemen naar de nieuwe windturbines en bijpraten over de afronding van de sloop. Een team van ENGIE is aanwezig, samen met vertegenwoordigers van het sloopbedrijf en ook enkele leden van de klankbordgroep van Centrale Gelderland zullen aanwezig zijn.

 

Gemeente Nijmegen

We bieden tijdens de Burendag ook plaats aan de gemeente Nijmegen, die gelijktijdig een informatie bijeenkomst organiseert over de ter inzage legging van het ontwerp Bestemmingsplan en bijbehorende stukken.

Er is geen plenair programma, u kunt vrij inlopen tussen 11 en 14 uur. Wij zorgen voor drankjes en een versnapering, een kleine activiteit voor de kinderen en zeer zeker ook voor gezelligheid!

 

Mis het dus niet en kom naar de Burendag bij ENGIE!

Datum: zaterdag 1 oktober tussen 11 en 14 uur.

Aanmelden is niet nodig, vrije inloop.

(Adres: Hollandiaweg 11A, 6541 BL Nijmegen)

Write a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X