Wijkenfestival 8 oktober 2017 – meldt uw activiteit aan!


Wijkenfestival 8 oktober 2017 – meldt uw activiteit aan!

Wil je helpen onze stad nog mooier te maken?
Ben je benieuwd wat de wijken van Nijmegen te bieden hebben? Kom dan op zondag 8 oktober naar Dukenburg. Samen maken we onze stad!

WAT?

Op het Wijkenfestival presenteren bewonersinitiatieven uit alle wijken van Nijmegen zich. Dat kan van alles zijn: van moestuin tot zangkoor en van kookclub tot
bouwdorp. Alles wat onze stad een stukje mooier maakt!

Ook vind je er workshops die je helpen je bestaande – of juist nog op te richten – initiatief verder te brengen. Om er een echt feest van te maken zijn er optredens en acts uit de wijken.

 

Het Wijkenfestival is dé kans voor inwoners uit de hele stad om nieuwe contacten te leggen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.  Tijdens de vorige editie presenteerden meer dan 70 bewonersgroepen zich aan duizenden andere Nijmegenaren. Bekijk voor een impressie van de vorige editie dit videoverslag.

VOOR WIE?

Alle Nijmegenaren zijn welkom! Iedereen kan ervaringen delen, nieuwe contacten leggen en ideeën opdoen. Gewoon nieuwsgierig wat er
leeft in onze wijken? Dat kan natuurlijk ook!

WANNEER?

Zondag 8 oktober. Om 12:30 uur gaan de deuren open en om 13:00 uur wordt het Wijkenfestival feestelijk geopend. Om 16:30 uur sluiten we af.

WAAR?

Aan de Streekweg in Dukenburg, tegen Park Staddijk aan, staat een multifunctioneel schoolgebouw. Het is het voormalig Mondial College, nu het Pontem College. Zondag 8 oktober is het omgetoverd tot bruisende festivallocatie!

HOE KOM IK ER?

Fiets: Er is een grote fietsenstalling.
Tip: een bezoek aan het Wijkenfestival is prima te combineren met een fietstocht door Park Staddijk of de Berendonck!
OV: Ook met het openbaar vervoer is de Streekweg goed te bereiken. Kom per bus of trein naar Station Dukenburg. Hier vandaan rijdt het zonnetreintje steeds naar de festivallocatie.
Auto: Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen.

DOE MEE!

Heb je vragen?  Dat kan via wijkenfestival@nijmegen.nl

Aanmelden:

Wilt u dat op 8 oktober heel Nijmegen kennis kan maken met uw activiteit? Of heeft u nog een beetje hulp nodig bij de uitvoering van uw wijkdroom? Zoekt u nog buurtgenoten om samen een duurzaamheidsproject op te starten? Meld u dan aan via dit aanmeldformulier, en wij zorgen dat u een mooie plek krijgt op het festival.

Meer informatie:

Wijkenfestival 8 oktober

X
%d bloggers liken dit: