Vanaf 14 mei: snuffelcursus muziekinstrumenten (vanaf groep 5)


Vanaf 14 mei: snuffelcursus muziekinstrumenten (vanaf groep 5)

 

 

Voor de kinderen vanaf groep 5 biedt Con Amore vanaf 14 mei 2018 een snuffelcursus aan. Tot de zomer kunnen de leerlingen les krijgen op een instrument. Er worden lessen aangeboden op instrumenten die passen binnen het orkest. Dit kan zijn: 

 

 

  • Koperinstrument (trompet, tuba, hoorn). De lesdag is op maandag.
  • Slagwerk. De lesdag is op maandag
  • Houtinstrument (klarinet, saxofoon, dwarsfluit). De lesdag voor saxofoon en klarinet is op donderdag en voor dwarsfluit op vrijdag.

 

De kosten voor deze cursus zijn € 70,00 en bestaat uit 7 lessen, tot de zomervakantie. Na de snuffelcursus kunnen de kinderen natuurlijk verder gaan met muziekles en lid
worden van onze muziekvereniging. Heb je interesse in deze snuffelcursus en weet je ook al op welk instrument? Geef je dan op bij de opleidingscommissie van Con Amore, via het volgende mailadres: Conamore_opleiding@live.nl

Vriendelijke groeten,
De opleidingscommissie van muziekvereniging Con Amore
Ruud Geerts, Janneke van Brakel, Sanne Aalmers en Petra Veldman
http://www.conamore-oosterhout.nl

 

pr_conamore@outlook.com
Con Amore is een muziekvereniging uit het Gelderse dorp Oosterhout, dat uit 50 enthousiaste, veelal jonge muzikanten (m/v) bestaat. Alle instrumenten, die kenmerkend zijn voor een harmonieorkest zijn bij ons aanwezig: piccolo, fluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bastuba, bas, basgitaar en slagwerk. Mede dankzij deze grote bezetting zijn wij in staat een bijzonder breed repertoire te spelen. Veel originele muziek van hedendaagse componisten, maar ook arrangementen uit de wereld van pop, film en musical vinden hun weg naar onze lessenaars. Het muzikale niveau van onze leden varieert: We hebben zowel ervaren als nog niet zo doorgewinterde muzikanten. Een groot deel van ons orkest is nog jong – zeg van 15 tot 25 jaar. En natuurlijk zijn er ook wat muzikanten die wat grijzer zijn….. Wij repeteren iedere week op de vrijdagavond van 20.00 u tot 22.15 u in Dorpshuis De Schakel in Oosterhout. Tijdens deze repetities worden alle uitvoeringen door onze dirigent op een goede, opgewekte sfeer voorbereid.

X
%d bloggers liken dit: