Programmering bekend van kinderfestival KION in de Zon


Programmering bekend van kinderfestival KION in de Zon

Gezellig festival voor het hele gezin op 16 september in Openluchttheater de Goffert

Het programma van het gratis kinderfestival KION in de Zon is bekend! Op zondag 16 september kunnen kinderen genieten van onder meer Hakim van Sesamstraat, een knallende show van MadScience en een liedjesvoorstelling van Theatergroep Fien. De dag is gevuld met optredens, workshops, theater en muziek voor alle leeftijden en er zijn foodtrucks en een festivalmarktje. Bekijk het volledige programma op www.kion.nl/kionindezon.

Kom jij op mijn feestje?

Wie jarig is viert feest. Omdat KION 25 jaar bestaat, zijn alle kinderen van Nijmegen en omstreken samen met hun ouders uitgenodigd voor het kinderfestival KION in de Zon. Het programma is afwisselend en bij de verschillende podia en workshopplekken is er altijd iets leuks te beleven voor iedere leeftijd, van silent disco tot megabellenblaas en kunst en vliegwerk. Bovendien is er veel plek om gezellig met het gezin te picknicken. De entree en de activiteiten zijn gratis en worden door KION aangeboden aan alle gezinnen ter ere van het 25-jarig jubileum.

25 jaar KION

KION ontstond op 1 juli 1993 op initiatief van de gemeente Nijmegen uit een samenvoeging van verschillende kinderopvangorganisaties. Sindsdien is KION flink gegroeid en uitgebreid naar omliggende gemeentes, met recentelijk een uitbreiding in Beuningen. Landelijk loopt de organisatie voorop met haar doorlopende pedagogische kwaliteitsverbeteringen en innovaties. Daarbij staat ze constant in verbinding met scholen en andere kindgerelateerde organisaties. KION wil bijdragen aan het geluk van kinderen en jonge gezinnen. Wekelijks biedt KION opvang aan ruim 9.000 kinderen bij meer dan 150 locaties.

KION in de zon programma

KION in de zon plattegrond

X
%d bloggers liken dit: