Koningsdag 2018 in Oosterhout


Koningsdag 2018 in Oosterhout

Op vrijdag 27 april 2018 vieren we Koningsdag! Op Koningsdag houden we ook dit jaar een kleedjesmarkt op de velden bij OSC, op Sportpark Nieuw Balveren. De poorten openen om 10h, en om 15h sluiten we de dag af. Naast een kleedjesmarkt zijn er ook weer luchtkussens voor de kids. En als de zon zich weer van haar beste kant laat zien, maken we er samen een feestelijke dag van!

Helpers gezocht!
Om al de kinderen te laten spelen en de kleedjesmarkt in goede banen te laten leiden, zoeken we buurtbewoners die een uurtje komen helpen. Een uurtje bij de kassa meedraaien? Of ranja aan de kinderen uitdelen? Meld je aan! Stuur een bericht naar koningsdagnijmegennoord@gmail.com, en geef daarbij aan op welk gebied je graag zou willen helpen.

Plek op de kleedjesmarkt
Zolder en garage opgeruimd? Tijd voor de kleedjesmarkt! Zou je graag een plek willen hebben tijdens de kleedjesmarkt in Oosterhout? Stuur dan een bericht aan: koningsdagnijmegennoord@gmail.com. Er is een beperkt aantal plekken, dus wie het eerst komt… De beste plekken op het veld zijn voor diegene die op Koningsdag als eerste op het veld zijn. De organisatie registreert je deelname; graag eerst even aanmelden via bovenstaand adres.

Tot ziens op Koningsdag!

X
%d bloggers liken dit: