Kom naar het kinderfestival KION in de Zon!


Kom naar het kinderfestival KION in de Zon!

Gezellig festival voor het hele gezin op 16 september in Openluchttheater de Goffert

Alle jonge gezinnen uit Nijmegen en omstreken zijn van harte welkom op het kinderfestival KION in de Zon. Een gezellige dag voor families met kinderen tot dertien jaar. Er zijn diverse activiteiten voor alle leeftijden, foodtrucks, theater en muziek. KION in de Zon vindt plaats op zondag 16 september 2018 van 10.00 tot 18.00 uur in Openluchttheater De Goffert. Entree is gratis. Kijk voor meer informatie op kion.nl/kionindezon.

Cadeau voor Nijmegen

KION bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat het hele jaar door met leuke en interessante activiteiten voor kinderen, ouders, partners en medewerkers. Het kinderfestival KION in de Zon is het cadeau van KION aan de stad Nijmegen. Hiermee wil KION alle inwoners bedanken voor het vertrouwen dat zij de organisatie de afgelopen 25 jaar hebben gegeven. Tienduizenden kinderen hebben de locaties van KION bezocht. Dé KION is uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen en de wijde omgeving.

25 jaar KION

Op 1 juli 1993 is KION op initiatief van de gemeente Nijmegen ontstaan uit een samenvoeging van verschillende kinderopvangorganisaties. Sindsdien is KION flink gegroeid en uitgebreid naar omliggende gemeentes, met recentelijk een uitbreiding in Beuningen. Landelijk loopt KION voorop met haar doorlopende pedagogische kwaliteitsverbeteringen en innovaties. Daarbij staat ze constant in verbinding met scholen en andere kind-gerelateerde organisaties. KION wil bijdragen aan het geluk van kinderen en jonge gezinnen. Wekelijks biedt KION opvang aan ruim 9.000 kinderen bij ruim 150 locaties.

 

X
%d bloggers liken dit: