Buurtcamping Nijmegen-Noord ook dit jaar weer de aftrap van de zomervakantie


Buurtcamping Nijmegen-Noord ook dit jaar weer de aftrap van de zomervakantie

De zomervakantie nadert snel. Tijd voor een enthousiaste groep bewoners in Nijmegen-Noord om de succesvolle buurtcamping van vorig jaar opvolging te geven. Dit jaar met een groter team en een nachtje extra.

Twee nachten

De buurtbewoners achter de organisatie van de buurtcamping hebben er dit jaar voor gekozen om de buurtcamping twee nachten te laten duren. Er waren vorig jaar een aantal deelnemers die het jammer vonden dat het evenement maar één nachtje duurde.

Niet meer gratis, wel zeer betaalbaar

Deelnemers die vorig jaar hebben meegedaan, weten nog dat ze gratis konden deelnemen aan de buurtcamping. Dit jaar is dit helaas niet mogelijk in verband met de enorme kosten. Daarom vraagt de organisatie €10 per tent, ongeacht het aantal nachten en personen. Een gezin van 4 personen dat twee nachten blijft kamperen is slechts €1,25 per nacht per persoon kwijt.

Aanmelden kan op https://kaarten.buurtcampingnijmegen.nl

Sponsoring

De rest van de kosten worden weer gedekt door sponsoren. Het team is druk met het benaderen van de lokale middenstand. Het team probeert de sponsoren zoveel mogelijk in de activiteit te integreren.

Write a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X