Avond4daagse Nijmegen-Noord 2018


Avond4daagse Nijmegen-Noord 2018

Op 5, 6, 7 en 8 juni lopen we de 10e editie van de Avondvierdaagse Nijmegen-Noord, Lent en Oosterhout. Hoogste tijd voor een groots wandelfeest dus! Om dit feest mee te vieren zijn we op zoek naar allerlei enthousiastelingen. Jong of oud, maakt niet uit – we maken er een knalfuif van!

Om deze editie nog leuker te maken (en om te laten zien dat we ondanks onze leeftijd echt nog wel met onze tijd meegaan…) zijn we op zoek naar vloggers. Heb jij zin om één of meerdere wandelavonden een vlog te maken en te laten zien hoe tof onze avondvierdaagse is? Meld je dan aan bij de organisatie.

Daarnaast vinden we het leuk om in contact te komen met lopers die dit jaar hun 10e avondvierdaagse lopen. Ben of ken jij zo’n fervente wandelaar? Neem dan contact met ons op, we vinden het leuk om je te interviewen voor onze website en Facebook-pagina.

En word je tijdens de wandeldagen 10 jaar èn loop je mee? Ook dan komen we graag met je in contact zodat we gezellig samen jarig kunnen zijn. Dubbel feest!

Natuurlijk zoeken we zoals elk jaar ook dit keer weer veel vrijwilligers. Met name als het gaat om verkeersregelaars is het elk jaar weer héél spannend. Omdat we geen concessies willen doen aan veiligheid zoeken we dus altijd handjes. Maar ook op rustpunten, controlepunten, voor de inschrijfmomenten of in de voorbereiding is alle hulp meer dan welkom. Ook met één keertje of één avondje zijn we blij!

Last but not least: wegens verhuizing van één van onze kernteamleden zijn we op zoek naar een nieuw kernteamlid voor de communicatie rondom de avondvierdaagse. Heb je een vlotte pen en ben je handig met social media en websiteonderhoud? Of pak je dit makkelijk op? Laat dan van je horen! Als je wilt kun je bij deze editie al instromen en meekijken voordat je het stokje definitief overneemt. Heb je vragen? Trek gerust aan de bel!

Het mailadres voor al je reacties is: avond4daagse.nn@gmail.com
We kijken uit naar een overvolle mailbox!

X
%d bloggers liken dit: