17/18 maart: Scouting levert mest aan huis


17/18 maart: Scouting levert mest aan huis

Voorjaar, dé tijd om aan de slag te gaan in de tuin om straks volop te kunnen genieten van alles wat daar groeit en bloeit. En wat is er nu beter voor een voedzame bodem dan champost! Champost is een mengsel van stro, paardenmest, kippenmest, kalk en veen, afkomstig uit de champignonteelt, buitengewoon geschikt voor gazon en border. Op zaterdag 17 en zondag 18 maart bezorgen de scouts van scouting Paul Kruger kruiwagens champost aan huis in Lent, de wijk Oosterhout en grote delen van Nijmegen-Oost. De opbrengst van deze mestactie gaat naar de vereniging.

Bestellen

Bestellen kan gemakkelijk en snel via de website www.mestnijmegen.nl. Geef tijdig uw bestelling door want de voorraad is beperkt! De champost kost 5 euro per kruiwagen en elke 6e kruiwagen is gratis. U ontvangt na bestelling een bevestiging en enkele dagen voor de levering wordt u geïnformeerd over het tijdstip van levering.

Zelf afhalen

Haalt u de mest liever zelf af? Dat kan tijdens de mestactiedagen tussen 09:00 en 18:00 uur op het uitgiftepunt aan de Bosweg, bij de kruising met de Kwakkenbergweg. Bij zelf afhalen is de prijs slechts 4 euro per kruiwagen. Graag zien de scouts uw bestellingen tegemoet!

X
%d bloggers liken dit: