Open repetitie Con Amore 14 september


Open repetitie Con Amore 14 september

Open repetitie voor muzikanten

Speel je een muziekinstrument* of heb je in het verleden gespeeld maar ligt je instrument al jaren in de kast te verstoffen? Lijkt het je leuk om (weer) eens een avondje samen met anderen te spelen?
Kom dan op vrijdagavond 14 september naar de open repetitievan muziekvereniging Con Amore in Oosterhout!
Meld je uiterlijk 6 september aan via info@conamore-oosterhout.nlen we sturen je bladmuziek toe. Vermeld dan meteen even welk instrument je speelt en of je een eigen instrument hebt.

Je bent van harte welkom!
Van 18.45-19.45 repeteert Opleidingsorkest Wit Lof.
Vereist niveau: A of 1 a 2 jaar les/ervaring in een orkest;

Van 20.00-22.15 (incl. pauze) repeteert Con Amore.
Vereist niveau: B of minstens 5 jaar les/ervaring in een orkest.

Wat langer meespelen?
We vinden het leuk om op 14 september ons orkest eenmalig open te stellen voor iedereen die eens mee wil spelen. Mocht je de smaak te pakken hebben gekregen dan is het na overleg mogelijk om meteen in te stromen en mee te doen aan de voorbereidingen van ons Winterconcert op 15 en 16 december. Het thema is ‘Top 2000’ .

Liever eerst luisteren?
Dat kan natuurlijk ook. Gezellig als je komt!

* bij onze muziekvereniging kun je terecht met een blaasinstrument (hout of koper) of slagwerk.
De leeftijd van onze muzikanten varieert van 8 -71 jaar.

pr_conamore@outlook.com
Con Amore is een muziekvereniging uit het Gelderse dorp Oosterhout, dat uit 50 enthousiaste, veelal jonge muzikanten (m/v) bestaat. Alle instrumenten, die kenmerkend zijn voor een harmonieorkest zijn bij ons aanwezig: piccolo, fluit, hobo, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, euphonium, bastuba, bas, basgitaar en slagwerk. Mede dankzij deze grote bezetting zijn wij in staat een bijzonder breed repertoire te spelen. Veel originele muziek van hedendaagse componisten, maar ook arrangementen uit de wereld van pop, film en musical vinden hun weg naar onze lessenaars. Het muzikale niveau van onze leden varieert: We hebben zowel ervaren als nog niet zo doorgewinterde muzikanten. Een groot deel van ons orkest is nog jong – zeg van 15 tot 25 jaar. En natuurlijk zijn er ook wat muzikanten die wat grijzer zijn….. Wij repeteren iedere week op de vrijdagavond van 20.00 u tot 22.15 u in Dorpshuis De Schakel in Oosterhout. Tijdens deze repetities worden alle uitvoeringen door onze dirigent op een goede, opgewekte sfeer voorbereid.

X
%d bloggers liken dit: