Noorderlicht – beleven, ontmoeten, geloven


Noorderlicht – beleven, ontmoeten, geloven

 

Noorderlicht start met maandelijkse bijeenkomsten voor wijkbewoners van Nijmegen-Noord die meer willen ontdekken. Ontmoeten, beleven en geloven is de focus van Noorderlicht. ‘Verlang je naar meer in het leven? Hoop jij soms iets van God te ontdekken in je leven? Wij ook,’ vertelt Richard Roest. Hij neemt initiatief samen met buurtgenoten om maandelijks bij elkaar te komen.

Je kunt gewoon binnenwandelen, vrijblijvend en ongeacht je achtergrond. Iedereen is welkom om een ochtend mee te maken waarin levensvragen, muziek, ontmoeting en een lekkere lunch gedeeld worden. Diverse sprekers denken na over zingeving, geloof en alledaags leven. Er is programma voor kinderen en crèche voor de allerkleinsten.

Noorderlicht is een geloofsgemeenschap waar zoeken, kwetsbaarheid en ontmoeting ruimte krijgen. Hoop doet leven, en samen ontdekken we meer dan ons eentje. Onze eerste bijeenkomst is dus 23 september! Thema: ‘Ga je mee? Geloven is een weg.’ Elke vierde zondag van de maand staat er koffie klaar om 10.30u. De bijeenkomsten duren van 11.00-12.00u en aansluitend lunchen we met elkaar. Locatie: Dorpshuis De Schakel. Honsvoet 2 Oosterhout. Wil je meer informatie: www.noorderlichtnijmegen.nl

X
%d bloggers liken dit: