Koningsdag 2019 in Oosterhout (Nijmegen-Noord)


Koningsdag 2019 in Oosterhout (Nijmegen-Noord)

Op zaterdag 27 april 2019 vieren we Koningsdag! Ook dit jaar is er weer een kleedjesmarkt op de velden bij OSC, op Sportpark Nieuw Balveren.

Activiteiten
Op zaterdag 27 april is het terrein toegankelijk van 10h00 tot 15h00. Naast een kleedjesmarkt zijn er ook weer luchtkussens voor de kids. Voor de oudere kinderen is er een stormbaan en een pannaveldje.

Ieder kind vanaf 2 jaar betaalt € 2,50 entree. Hiermee staat er een koek, een zakje chips en onbeperkt ranja voor de kinderen klaar. De kinderen krijgen bij de kassa een stempel, waarmee ze op de luchtkussens kunnen springen. Gepast betalen aan de kassa zou fijn zijn!

Plek op de kleedjesmarkt
Zolder en garage opgeruimd? Tijd voor de kleedjesmarkt! Dit jaar hebben we veld D tot onze beschikking. Dit is het enige grasveld bij OSC en is het veld dat dicht bij de speeltuin ligt.
Zou je graag een plek willen hebben tijdens de kleedjesmarkt in Oosterhout? Meld je dan aan via deze link: http://eepurl.com/dFfyyH. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wie het eerst komt…

Helpers gezocht!
Om al de kinderen te laten spelen en de kleedjesmarkt in goede banen te laten leiden, zoeken we buurtbewoners die willen helpen. Een uurtje, ochtend of middag bij de kassa meedraaien? Of ranja aan de kinderen uitdelen? Meld je aan! Stuur een bericht naar koningsdagnijmegennoord@gmail.com, en geef daarbij aan wat je graag zou willen doen. We kunnen je hulp goed gebruiken!

Tot ziens op Koningsdag!

Namens de organisatie; Angelique, Renske en Saartje

X
%d bloggers liken dit: