Kindercollege: hoe word je astronaut?


Kindercollege: hoe word je astronaut?

Tijdens het gratis kindercollege op donderdag 3 oktober in Bibliotheek Oosterhout – De Klif komt Ewald Nijenhuis vertellen over hoe het is om een astronaut te zijn. Kinderen kunnen bij hem terecht met al hun vragen over raketten en ruimtevaart.

Hoe zou het voelen om in een ruimteschip te zitten? En wat doe je daar eigenlijk de hele dag? Ewald Nijenhuis gaat dit op donderdagmiddag 3 oktober tijdens het kindercollege ‘Hoe word je astronaut? ‘ precies vertellen. Wil je zelf astronaut worden? Dan weet je na dit college precies hoe je dit aan moet pakken!

Het kindercollege duurt van 15.30 tot 16.30 en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De toegang is gratis. Meld je van tevoren aan via oosterhout@obgz.nl of in de bibliotheek zelf.

Meer kindercolleges

In diverse vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid vinden het hele jaar door interessante kindercolleges plaats. Bijvoorbeeld over bijen, acteren en politiehonden. Kijk voor meer informatie op www.obgz.nl/kindercolleges. De kindercolleges zijn (bijna) allemaal gratis.

X
%d bloggers liken dit: