Inloop Stip Noord in de Klif stopt per 1 maart


Inloop Stip Noord in de Klif stopt per 1 maart

De Stip is er voor informatie, advies en ontmoeting in de wijk. In elk stadsdeel is een Stip. De Stip vindt het belangrijk om dicht bij de mensen te zijn. Daarom is er gekozen voor een inloop in Lent en Oosterhout. Sinds 2016 is er iedere woensdag een spreekuur In de Klif, maar eind 2017 is besloten deze te stoppen. Er is te weinig aanloop. In de afgelopen maanden zijn slechts een aantal vragen binnengekomen.

Goed idee?

Toch wil Stip Noord graag aanwezig blijven in de wijk. Heeft u een goed idee hoe de Stip aanwezig kan zijn in de wijk, stuur je ideeën naar noord@stipnijmegen.nl of op onze facebook of kom langs. Volgende week woensdag 28 februari is het laatste spreekuur van half tien tot half twaalf in het café van de Klif.

Stip blijft bereikbaar

Bewoners uit Noord die een vraag of idee hebben kunnen elke maandag van 9.30 tot 12.30 uur en dinsdag en donderdag van 13.30 tot 16.30 uur terecht bij de Stip in Thermion. Voor meer informatie kijk op www.stipnijmegen.nl/noord of op facebook onder StipNijmegenNoord.

Mensen die liever bellen kunnen terecht bij de Info- en Advieslijn Stip – Sociaal Wijkteam. Die is elke werkdag bereikbaar van 9:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 16:00 uur. Telefoon: 088-0011300

X
%d bloggers liken dit: