Enquête opvoedondersteuning Nijmegen-Noord


Enquête opvoedondersteuning Nijmegen-Noord

Wij zijn vijf studenten die studeren aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit, aan de opleidingen Social work, Verpleegkunde en Voeding, Diëtiek en Pedagogische Wetenschappen. Samen met Stip, Bindkracht10, GGD, Gemeente Nijmegen en het Sociaal Wijkteam werken wij aan een project opvoedondersteuning.

In deze enquête willen wij uw ervaringen onderzoeken rondom het thema opvoeden. Verder willen wij erachter komen of u verder nog vragen of behoeften heeft rondom dit thema. De enquête is anoniem en de resultaten zullen alleen intern gebruikt worden. Wij (de vijf studenten van de HAN en de RU) zullen deze resultaten gebruiken om een beeld te krijgen van de behoeften van de wijk en deze terugkoppelen naar de instanties waar wij mee samenwerken (Stip, Bindkracht10, GGD, Gemeente Nijmegen en het sociaal wijkteam).

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAa__av7JVFUN00yWjVRTTlDNk1BTEVTSTZIV09LVzVNRS4u

Als u wilt meedenken of een bijdrage wil leveren rondom dit thema, dan kunt u op het einde uw mailadres vermelden. Het invullen van de enquête duurt niet meer dan 5 minuten.

Mocht u nog verdere vragen hebben over deze enquête, dan kunt u contact opnemen met onze begeleider Paul Reuling via 0653329025 of paul.reuling@bindkracht10.nl

 

 

Write a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X