Januari, 2018

23Jan(Jan 23)19:0004Feb(Feb 4)22:00Basis Cursus Geweldloze Communicatie

Meer

Activiteit details

Basiscursus Geweldloze Communicatie

Welke mooie voornemens voor 2018 heb jij? Wil je een meer gelijkwaardige relatie met je kind, partner of collega? Of zoek je meer flow in je doen en laten? Wil je een conflict oplossen of voorkomen? Zoek je skills om helderder te communiceren?

Geweldloze Communicatie is een krachtig, ontwapenend en doeltreffend communicatiemiddel. Het richt zich op twee vragen: Wat leeft er in mij en hoe leef ik het leven dat ik het liefst wil leven? Grondlegger Marshall Rosenberg ontwikkelde deze simpele maar ingrijpende techniek om mensen op allerlei niveaus in de samenleving te helpen vreedzaam samen te leven en te werken.

Trainer Renske Janssen, (https://www.linkedin.com/in/renskejanssen/) voorheen kunsthistorica en curator, noemt het een vorm van sociale innovatie en diepgaande transformatie. ‘Deelnemers ervaren dat zij zelf de maatschappij zijn en direct grote invloed hebben op hun eigen leefomgeving.’

Wat ga je leren?

De vier stappen van geweldloos communiceren en de taal van de jakhals (geweld) en de giraf (hart). Je leert hoe je zonder oordeel in gesprek kunt gaan en hoe je helderheid te creëert, wat de ander ook zegt of doet. Hoe radicaal te staan voor onze eigen gevoelens en behoeftes. Hoe, zonder eisen te stellen, een duidelijk verzoek te doen om ons leven te verrijken. Je leert ook empathie hanteren om relaties te verstevigen. Kortom: de kunst van de dialoog.

Informatie

De cursus is 8-wekelijks van 19.00 tot 22.00 uur. LET OP: start is 23 januari tot en met 13 maart 2018!

Per keer doen minimaal 8 en maximaal 18 personen mee. Er kan gekozen worden tussen de dinsdag of de donderdag (van 11 januari tot en met 1 maart 2018).
Locatie: Voorzieningenhart De Ster, Queenstraat 37b1, Lent
Vergoeding: 150-225 euro (naar inkomen en vrije wil)
Aanmelden kan tot 28 december 2017 via een mail naar vragen@drivetolife.nl. of te bellen naar 06 430 332 21.
Meer informatie is te vinden op de website en de Facebookpagina van Drive to life Coaching.

www.drivetolife.nl.

https://www.facebook.com/DrivetoLifeCoaching/

Tijd

Januari 23 (Dinsdag) 19:00 - Februari 4 (Zondag) 22:00

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X