Enquete opvoedingsondersteuning


Enquete opvoedingsondersteuning

Beste ouders,

Wij zijn vijf studenten die studeren aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen en de Radboud Universiteit, aan de opleidingen Social work, Verpleegkunde en Voeding, Diëtiek en Pedagogische Wetenschappen. In opdracht van van de Stip, Bindkracht10, GGD, Gemeente Nijmegen en het Sociaal Wijkteam werken wij aan een project over opvoedondersteuning.

In deze enquête willen wij uw ervaringen onderzoeken rondom het thema opvoeden. Verder willen wij erachter komen of u verder nog vragen of behoeften heeft rondom dit thema. De enquête is anoniem en de resultaten zullen alleen intern gebruikt worden. Wij (de vijf studenten van de HAN en de RU) zullen deze resultaten gebruiken om een beeld te krijgen van de behoeften van de wijk en deze terugkoppelen naar de instanties waar wij mee samenwerken (Stip, Bindkracht10, GGD, Gemeente Nijmegen en het Sociaal Wijkteam). In de enquete kunt u aangeven als u over de uitkomsten op de hoogte gehouden wilt worden.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=N_ajpPx58UKbDLo1PikG5mU2zk-3FDlHsoGslIX9X7JUQ1AxVDJSRDRFWk5NR1M0VTdSRUw2SENZQi4u

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X
%d bloggers liken dit: